Bizi Takip Edin!

Sakin ve İzole Tatil Geçirmek İsteyenler İçin Yurtiçi 9 Tatil Rotası

Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Artık birçoğumuz tatil yaparken şehir hayatının gürültüsünden ve kaosundan uzaklaşmak istiyoruz. Siz de gözlerden uzak, sakin, huzurlu ve doğa ile iç içe bir tatil yapmayı düşünüyorsanız bu 9 tatil rotası tam size göre!

1. Kalkan

Kalkan, mavi ve yeşilin buluştuğu muhteşem doğasıyla size huzurlu ve sakin bir tatil imkanı tanıyor. Etrafı ormanlarla ve denizlerle çevrili olan Kalkan, tablolardan taşmış gibi eşsiz bir manzaraya sahip. Dünyanın en göz alıcı antik şehirlerine ve koylarına ev sahipliği yapan Kalkan’da deniz manzaralı ve havuzlu lüks villalarda konaklayabilir, hayalinizdeki izole ve konforlu tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

2. Kaz Dağı

Kaz Dağı

Kaz Dağı, şehirden ve kalabalıktan uzaklaşmak istediğinizde size efsanevi doğasıyla kucak açıyor. Kaz Dağı’nda bulunan kamp alanları ve butik oteller size doğayla iç içe, huzurlu ve konforlu bir tatil fırsatı sunuyor. Bu büyüleyici yerin soğuk suları ve birbirinden güzel yeşil yolları Kaz Dağı’nı mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri yapıyor.

3. Söğüt

Söğüt, büyüleyici gün batımı ve eşsiz doğa manzarası ile size unutulmaz anlar yaşatıyor. Sakinliği ve dinginliğiyle Söğüt, izole tatil isteyenler için en uygun tatil yerlerinden biri. Tertemiz denizi, sakin çevresi ve doğallığını hiç kaybetmeyen köy yaşantısı ile Söğüt; huzurlu bir tatil isteyenlere keyif dolu anlar vadediyor.

4. Kaleköy

Demre ilçesinde bulunan Kaleköy’e ulaşım, sadece Üçağız Köyü’nden kalkan teknelerle sağlanıyor. Kaleköy kalesi, kaya mezarları, tarih kokan dar sokakları, antik evleri ve nefes kesen doğası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Eşsiz güzellikleriyle Kaleköy, hem unutulmaz manzarası ile büyülüyor hem de sizlere tekne turu ile sonsuz maviliklerde bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.

5. Datça

Datça

Türkiye’nin en güzel koylarına sahip Datça ilçesi Ege ve Akdeniz’in birleştiği yerde bulunuyor. Datça tertemiz sahilleri, cam gibi berrak denizi ve bozulmamış doğasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Yerli nüfusu çok yoğun olmadığından genellikle sessiz ve sakin bir belde olan Datça, tatilde huzur bulmak isteyenler için en iyi tatil rotalardan biri.

6. Balıklı Yaylası

Balıklı Yaylası, son dönemlerde kampçıların favorisi olmayı başaran bir lokasyon. El değmemiş, muhteşem bir tabiata sahip olan Balıklı Yaylası; size doğanın kucağında bir tatil fırsatı sunuyor. Her mevsim görülmeye değer güzellikteki Balıklı Yaylası’nın çevresinde gönlünüzce gezebileceğiniz pek çok başka yayla bulunuyor. Cıvıl cıvıl kuş sesleriyle şenlenen, her karesi bir kartpostala benzeyen Pürenli Yaylası ve kampçılık, dağ sporları, doğa yürüyüşleri için mükemmel bir coğrafyaya sahip Derebalık Yaylası bunlardan bazıları.

7. Çıralı

Denizin, kumun ve güneşin keyfini huzur içinde çıkarmak isteyen tatilciler için Çıralı, müthiş bir deneyim sunuyor. Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı olan Çıralı, yemyeşil dağların eteğindeki el değmemiş doğası ile tatilcilere cennetin kapısını aralıyor. Bu gizli cennetin masmavi sularında yüzebilir ve mis kokulu portakal ağaçlarının altında uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Pek çok butik otelin yanı sıra konaklamak için şirin bungalov evleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca Çıralı sahillerinde caretta caretta kaplumbağalarının yumurtalarından çıkıp attıkları ilk minik adımlara da şahit olabilirsiniz.

8. Gökçeada

Gökçeada

Gökçeada, huzurun ve doğanın birleştiği en iyi tatil yerlerinden biri. Siz de Gökçeada’da doğa ile bütünleşmiş kamp alanları ve sevimli butik otelleri inceleyip tarzınıza en uygun konaklama alternatifini tercih edebilirsiniz. Tertemiz ve masmavi denizi ile sizlere unutulmaz anlar yaşatan Gökçeada, muhteşem manzarası ile yemek saatlerinize ayrı bir keyif katıyor. Sakin ada yaşantısını ve doğal güzelliklerini korumayı başaran nadir yerlerden biri olan Gökçeada, sessiz ve izole bir tatil isteyenler için en iyi seçimlerden biri.

9. Ayvalık

Balıkesir’in bir ilçesi olan Ayvalık, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri. Ayvalık, taş evleri ve doğal güzellikleriyle size unutulmaz bir deneyim vadediyor. Bir balıkçı kasabası olan Ayvalık, Rum ve Türk kültürünün ortak izlerini taşıyor. Ayvalık’ın muhteşem bir deneyim sunan lokasyonları arasında yer alan Cunda Adası ve Sarımsaklı Plajı, deniziyle ve doğasıyla sizi büyülüyor. Ayvalık, tarihi Rum evleri ve kiliseleriyle hem huzurlu hem de büyüleyici bir tatil için sizi bekliyor!

PAYLAŞ

NBL ÜRÜNLERİ